Η δικιά μου ιστορία....

....ξεκίνησε ένα βράδυ του καλοκαιριού , μετά από μια συνηθισμένη μέρα γεμάτη συναισθήματα.

Για έξι χρόνια ο καθημερινός μου σκοπός ήταν να βελτιώνω την ποιότητα ζωής των ατόμων με θέματα ακοής. Ταυτόχρονα ερχόμουν αντιμέτωπη με την ιστορία του κάθε ασθενή μου, ο οποίος εκτός από τη βαρηκοΐα είχε να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα υγείας και τις περισσότερες φορές χρόνια νοσήματα, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης , η αρθρίτιδα, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο καρκίνος και πολλά άλλα.

Κατά συνέπεια ερχόταν αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις της κάθε ασθένειας. Μερικές από αυτές ήταν το αίσθημα της κόπωσης, οι αυπνίες το βράδυ, οι συχνοί πόνοι, η απογοήτευση μέσα από τις συχνές επισκέψεις στο γιατρό, η απομόνωση στο σπίτι και η απομάκρυνσή του από κάθε κοινωνικό γεγονός.

Ακολουθούσαν οι σκέψεις και ο θυμός στην ιδέα ότι αυτό που είχε είναι για μια ζωή με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η οικογένεια και η εργασία του.  

Ελισάνθη Νικολάου

024 el.jpg

Αλλαγή

Μέσα από τις συζητήσεις μας ένιωθα ότι ο σκοπός μου ήταν κάτι πέρα από την πώληση ενός ακουστικού και τη βελτίωση της ακοής. Έβλεπα και ζούσα στη κάθε επίσκεψη τις πραγματικές αλλαγές στις συνήθειες και στον τρόπο που ο καθένας αντιμετώπιζε την υγεία του.

 

Επιπλέον πολλοί ήταν αυτοί που μου εκμυστηρεύτηκαν μετά από συζητήσεις μας ότι ξεκίνησαν να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους, να αγαπούν περισσότερο τον εαυτό τους, να επικοινωνούν καλύτερα με την οικογένεια, φίλους και τον γιατρό τους. Την ίδια στιγμή παρατήρησαν αλλαγές στο σώμα τους, στους δείκτες υγείας τους , αλλά κυρίως στα συναισθήματα τους.

099 el.jpg

Κύριος Σκοπός

Επιστρέφοντας λοιπόν σ’ αυτό το  Αυγουστιάτικο βράδυ, ένοιωσα την ανάγκη ότι ο σκοπός της ζωής μου είναι να ενθαρρύνω και να καθοδηγώ άτομα με χρόνιες παθήσεις. Να μοιραστώ μαζί με τον καθένα ξεχωριστά τις γνώσεις και την εμπειρία μου, με στόχο να ξαναποκτήσει τον έλεγχο της υγείας του. Επίσης να νιώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο σπίτι και στην εργασία του, να χαμογελά κάθε φορά που βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Κατά κύριο λόγο να είναι έτοιμος να αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει κάθε εμπόδιο που θα επηρεάζει την υγεία του.

 

Με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό από εκείνη τη μέρα τάχθηκα σε αυτόν τον κύριο σκοπό. Μετά  από συνεχή επιμόρφωση και μελέτη βρίσκομαι σήμερα δίπλα σας. Μέσα από διαδικτυακές συνεδρίες και προσωπικές συναντήσεις που είναι ειδικά διαμορφωμένες στις δικές σας ανάγκες, έρχομαι να σας βοηθήσω να βελτιώσουμε μαζί την Ποιότητα Ζωής σας.

«Αν δώσεις ένα ψάρι σε έναν άνθρωπο θα πάψει να πεινάει,

αν όμως μάθει να ψαρεύει δε θα πεινάσει ποτέ»

085 el.jpg